Elassar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, detaylı pm almak istiyorum. Soracağım birkaç soru da var. Kolay gelsin.
Merhaba,
Pm gönderildi.

İyi çalışmalar!

JaggerInov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba henüz deneme sürümünü kullanmaktayım 2 sorum olacak;

1-görev başlangıç ve bitiş tarihleri ile ilgili sıkıntı yaşıyorum bitiş süresi tutmadığı için sonraki verdiğimiz görev iptal ediliyor süre 03:08 de bitiş gösteren görevin ardından 03:31 de başka görev atamıştık ve o ilk görevimiz 03:55 olmasına rağmen hala devam ettiği için iptal oldu ne tavsiye edersiniz?

2- hedef kitle seçiyorum toplam adet seçiyorum (hashtag ile) görev başladı diyor 10dk geçiyor 100 beğeni yapması gerekirken 0 beğeni yapıp görev tamamlandı diyip yeşil tikle beraber bitiriyor görevi içine tıkladığımda ise kaynak tükendi, diyor sorun ne anlamadım gün içerisinde kullandım sorun yoktu biranda böyle oldu
Merhaba, sorularınız için teşekkür ederiz!
1. Bazen Temel modda oluşturulmuş Görevler, ayarlanmış filtreler yüzünden daha çok zaman alabilir, sonraki Görev başlatılamıyor ve durduruluyor. Bu yüzden, Görev Grafiğinin düzgün olması iamacıyla PRO-ZAMANLAYICI olan yeni özelliğimizi seçip Görevin bitiş zamanından 30 dakika sonra Görev zorla durdurulmuş olsun diye en aşağındaki alanda onay işaretini koyup planladığınız sonraki Görevin zamanında başlatılacağını sağlarsınız. Sizin olayınıza gelince, Görev bitiş zamanı 03:08, prozamanlayıcı kullanarak zorla durdurma zamanı 30 dakika sonra yazıp sonraki Görev 03:55 ta kesin başlatılacak.

2. Gün içerisinde kullandığınız hashataglerine ait gönderilerine beğeni yaptırıldı, belirttiğiniz eylem sayısı gerçekleştirildi, ikinci defa aynı gönderileri InstamUp ile işlenmiyor. InstamUp, yeni kitle toplanma işlemine başlıyor. Belirttiğiniz hashtaglerin gönderileri sayısı büyük değilse, bir de filtreler belirttiyseniz InstamUp, kriterlerinize göre belirli insta hesapları bulup onlarla işlemleri tekrarlanmıyor. Böylece Görev Geçmişi Bölümündeki belirli Görev penceresinde Kaynak Tükendi hatası çıkabilir. Hashtagleri değiştirmeyi unutmayın. Ayrıca, baya pöpüler hashtagleri seçin. Görev Geçmişindeki Görevi açıp DÜZENLE yada TEKRAR butonuna tıklayıp kaynağın içeriğini (belirli hashtagleri, lokasyonu vb) değiştirip görevi tekrardan başlatabilirsiniz.

Bize pm olarak Görev numarasını yazar mısınız kontrol ederiz.

Sitemizdeki Canlı Sohbeti, bütün sorularınıza detaylı ve bireysel olarak cevap verecektir.

Saygılarımızla,
InstamUp ekibi