Öncelikle ön yargılı bir insan değilim ki kırıcı olmayı da sevmem. Konunuzu çok iyi anlamadım, birincisi google ürün uzmanı nedir ? İkincisi siz kimsiniz ?
Diğer konuya gelecek olur isek, burada gerçekten çok kalender insanlar olduğu kadar ruhu beş para etmez insanlar da mevcut. O yüzden herkesi ciddiye alacaksınız diye birşey yok. Ama şunu iyi öğrenmeniz lazım, birşey almak için bu platformda önce vermelisiniz. Ben buna inandım. Ben kendimi özellikle google maps konusunda iyi görüyorum, o yüzden bir çok yazımı buraya yazıyorum, ip uçlarını burada veriyorum. Ahh birileri bunu alıp benim bilgilerimle ticaret yapıyor yapsın, daha çok yesinler bunun için yazıyoruz zaten. Lakin, siz bilgilerinizi bizlere aksettirmez iseniz sizi iyi tanımasak isek size güvenemeyiz, sizinle ticaret yapamayız.
Ayrıca geçen bir konunuza denk geldim, bakın konunuzu okudum ben okumayı çok seven bir insanım, lakin konunuzu yarım bırakıp çıktım. Çünkü ne anlatmaya çalıştığınızı bile anlamadım. Çünkü burada günde 10 binlerce tl kazanan insan var ama gel gelelim bu insanların çoğusu derin bilgiye ihtiyaç duymaz bende dahil bize nokta atışı yapmalısın, vurduk mu gol olmalı. Misal, bizim bilo diye biri vardı burada çocuk anlıyor bu işlerden güzel şeylerde paylaşıyor ama ben takip etmedim hiç çünkü işi matematiğe döküyordu.
Yani güzel abim, burası
R10.net güzeli de kötüsü de var. Biz yıllardır kötüyü görmemezlikten gelip burayı sevdik ve sevmeye devam ediyoruz. Çünkü, bir çoğumuz ekmeğini buradan kazanıyor ben gibi.. O yüzden sen buraya birşeyler ver ki burası da sana birşey versin. İnsanları da çok umursama, yaz tatillerinde birde gör sen burayı, 15 lik delikanlılar gelip 3 aylık tatilde 3-5 dallanmış budaklanmış adamı üç kağıda getirip giderler. Yani burası derin bir yer, her tip insan mevcut. Kafaya takacaksan burada yapamazsın.
Zira klavyeden ülke fetheden adam bile çıkar buradan. Selam ve dua ile. Üzme kendini, üzersen bir sen üzülürsün bu da kimsenin umrunda olmaz...