GooglePlex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, r10'da aracılık ve ödemeleri hesapta tutmak konusunda bazı adımları olacak mı?

En azından yatırımcı veya ürünü alan kişinin; 'bu iş tamam' veya 'söz verildiği şekilde tamamlandı' gibi ifadelerinden sonra satıcıya ücretin gönderilmesi gibi. Hukuki ve ticari prosedürünü bilmiyorum, sadece olabilitesini merak ediyorum.

Sevgiler.
Valla ben bu işi ciddi yapıyordum ödeme aracı kuruluşu lisansı alıyorduk. Script'i kodluyorduk @Burti; ile fakat bu mantıktaki üyelerle bu iş olmaz. Hadi maliyet problem değil bir şekilde karşılanır gelir getirir mi getirir fakat rahat vermezler.Sadece bir rank aldığı için neredeyse bizi topa tutacak bir zihniyete birde aracılık edersek eyvah eyvah habire uğraşır dururuz. Parayı verince sorun yok, Para kazanınca sorun yok, kendi aralarında sözleşmesiz, faturasız ticaret yaparken problem yok para kaptırınca R10 bu adamı neden barındırıyora geliyor iş. Ben 17 yıldır bu sektörde iş yapıyorum büyük bir hosting şirketim var kimseye işi, ürünü, hizmeti almadan görmeden kazanmadan internet üzerinden para yollamam..