Öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Benzer bir olay yakınlarımdan birinin başından geçmişti, kalp rahatsızlığını operatör kardiyolog tespit edemedi, aynı günün gecesinde hastaneye götürdüğümüzde acilde çalışan yeni mezun pratisyen doktor tespit edip acilen İstanbul'da bir üniversite hastanesine başvurması gerektiğini söylemişti.
Geç kalsaydık muhtemelen kaybedecektik. İnsan sağlığı başka bir şeye benzemiyor maalesef
Şeker seviyesi 700 civarı çıktı komaya yakınmış sanırım birşey dediler pek anlamadım bu seviye normalin en az 3 4 katı çok daha kötü olabilirdim ve su aninsülin kullanıyorum çok zor bi 14 gündü inşallah dahada iyi olacağım
geçmiş olsun reis hastane doktor şikayet falan bu tarz şeylerden hiçbir sonuç çıkmaz bilgin olsun sen kendin iyi olmaya bak.
Teşekkürler hocam biz yine edelim de başka kişilerin canı yanmasın
Genelde insanlar daha iyi doktorlar var diye! özeli tercih ediyorlar, ancak benim bu tarz acil olaylarda tavsiyem eğitim ve araştırma hastaneleridir.
Özel günde 30 vaka görüyorsa, eğitim araştırma hastaneleri günde 500 vaka alıyorlar.
Sizden önce sizin gibi kişilerin teşhisinin de yapılma ihtimali olduğu için; durumunuz çok daha iyi bir şekilde farkediliyor.
Bazı istisnalar tabi ki; kaideyi bozmaz.
Sağlık bakanlığını ve hastaneyi dava etmeniz gerek.
Bakanlığın avukatları araştırma yaparlar vs vs.
Uzun bir süreç.
Kalıcı hasar kaybı yoksa da boşuna uğraşmayın, yine de siz bilirsiniz.
Zararlar elbette var amacım bu kadar sorumsuz olmasınlar teşekkür ederim