Herkese merhaba 2 haftadır aramızda yoktum ve ticaret konularım aktif değildi ( 2 gündür yarı aktif diyebilirim )
Olayları en baştan anlatmaya başlayım.
Bundan 2 hafta önce Cumartesi günü şiddetli karın ağrısı ve sırt ağrısı ile uyandım ilk başta üşütme falan sandık geçmeyince ilk bi hastane gittik burada ilac verildi ve iğne önerildi vs bunlar etkisiz olunca Cumartesi gecesi özel bir hastane gittik burada erg çekildi ve kas sıkışması diye igne yapılıp gönderildi tüm detaylar ile anlattım herhangi bir kan idrar testi vs yapılmadı.Para alındı gönderildi işte bu özel hastane şikayetçi olmak istiyorum
Peki neden şikayet etmek istiyorum olay dedikleri gibi kas sıkışması mi ?
Bu kas sıkışması diye yapılan iğne herhangi bir gelisme olmadı yorgunluktan uyuyup kalmışım sabah saat 5 gibi şiddetli bir ağrı ile uyandım ve gata annemle gittik burada yapılan testlerde şeker normalin cok üstünde 700 kadar çıktığı gözlendi ve düşmesi için serum kan alma vs gibi onlarca işlem yapıldı ilk olarak diyabet ilk tanı olarak hastane yatırıldım pazar saat 17 gibi yatış oldu.
Ilk once tum ailede şeker hastalığı var mi diye sordular falan sonrasında 4 gun kadar serum ile besledim su çok az verdiler sonrasında 3 gün su ve hoşaf suyu ile besledim bundan sonra 1 hafta özel bi diyet ile besledim
Peki asıl hastalık ne pankreatilt denildi safta kesesi akciğer ve böbrek birşey çıkmadı ama tekrar kist ya da taş olabilirmiş pankteansta inşallah olmaz ilk konuştuğum kişiler diyabet demiştim banada bu şekilde denmişti 😊 ama değilmiş yinede insülin kullanıyorum
Şimdi insülin kullanıyorum günde 4 defa be kan şekeri takip ediyoruz İnsülingeçici belki önümüzdeki ay keserler 😊 Tedavi devam edecek bu süreçte görme kaybı yükselme ve yaklaşık 22 kilo yakın ağırlığınm düştü (95 den 72 kilo ) son günlerde kilo alımı fazla olmuştu
Yani olay kas sıkışması değil yukarıda detaylıca anlattım bu hastane nasıl şikayet edebilirim gerekli ceza alsınlar bu kadar sorumsuzluk olamaz..
Bu süreçte destek olan yazan arayan tüm herkese teşekkür ederim sağolun 😊