Ben şahsen kendisinden şikayetçi değilim. Kazandırdı gerçekten çünkü. Ama ortada çok fazla mağdur var ise, tek söyleyebileceğim benim şanslı olanlardan olduğumdur.
Kendisi şunu rica etmişti ; Konusuna kazanç görüntülerini atar msıın diye. Atmıştım da. Beni arayan 2-3 kişi oldu. Hatta bir tanesinin yayınevi olduğu, elinde ingilizce bilen makale yazarı olduğunu da söyleyip, birikimini 5-6 site alarak yatıracağını söylemişti.
Kendisine de telefonda şunu söylemiştim ; "Hocam 5-6 tane birden almaya gerek yok. Benim gibi yapın. Ben 1 tane aldım, siz de başlangıçta 1 tane alın. Başarı geliyor ise, tekrar 1 site daha alın. Tutarsa da üçü alın vs." Yani toplu bir şekilde sipariş vermek çok mantıklı bir hareket değil. Zaten riske giriliyor, para kazanma hırsına girip, dibine kadar riske girmenin bir anlamı yok. Ben Uğur'a da söylemiştim. Siteden gelen para ile yazı sayısını çoğaltacağım. Yani site kazandıkça yeni makale siparişi verip içeriği genişleticem. Ki şu an 40'ın üzerinde yazı birikti sitemde ve zamanla organik hit de artıyor. Yani zararda mıyım desem, çok değilim çünkü elimde keyword domain ve özgün yazılmış içerikli bir site var. Gerisi artık bende. Ne kadar çok kaliteli yazılar yazdırırsam, o kadar daha çok büyütürüm siteyi.
Şimdi birileri çıkıp, bana da yüklenmesin boşuna. Ortağı değilim, akrabam değil ve önceden tanışmışlığım da yok. R10'dan tanıdım. Ama şunu da inkar etmek doğru değil ; Kendisi ile çalıştığımdan beri adsense'den para kazandım ilk defa. Hâla da kazanıyorum. TBM'si minimum 6 TL olan bir sektöre soktu beni. Hayatımı bir anda değiştirdi demek doğru olmaz ama bu forumda bana maddi anlamda faydası dokunan başka birisi çıkmadı henüz.
Bu kadar mesajlar ve mağdurları gördükçe, yanılma payımın yüksek olduğunu, yani foruma büyük vurgun yaptığını görebiliyorum. Ama umarım yanılmam ve foruma geri dönüş yapar ve geçerli bir sebebi vardır.