Ben sık sık kendisini rahatsız eden birisi değildim. Ayda 1 kere telefonla konuşurdum. Ve haftada 1 kere whatsapp'dan yazışırdık, sitenin genel ilerleyişini de çok yakından takip ediyordu.
Hatta ara ara, şu şekilde yazıyordu whatsapp'dan
[17:41, 2/16/2019] Uğurcan Kılıç: Hocam son durum nedir Adsense'de
[17:41, 2/16/2019] Uğurcan Kılıç: Bir görüntü atta kendimize gelelim
Yani ilgili ve yakından da takip ediyordu.
Bu konuyu gördükten ve tüm yorumları okuduktan sonra, önce şaşırdım ve telefon ile ben de arayayım dedim. Çünkü daha yeni konuşmuştuk. Aradım dün akşam ve telefonu kapalı idi. Whatsapp'dan da yazdıklarıma da şu an cevap vermiş değil. Yani ulaşamıyorum üstad.
Bu arada kendisi, 26 yaşında genç bir arkadaş. Yani gerçekten do-landırıcı olduğuna inanasım zor. Whatsapp'da profil resmi doğrudur. Kendisi ile buluştuğumda da aynı profil resmindeki insan ile buluştum. Hatta bazen de profil resminde eşi ile çekilmiş resimler oluyor. Evet ; Eşi de aynı resimdeki kişi. Yani hâla inanmakta zorluk çekiyorum do-landırıcı olduğu konusunda. Eğer ki, do-landırıcı ise de, niteliği çok üst düzeyde olduğunu kabul etmek gerekir. Ne resimlerini, ne de buluşmaktan kaçınan, benim gibi 1 proje satınalan ufak müşterilerini memnun eden, olumlu geri dönüş aldırtan ama asıl vurgunu başka bir şekilde yapıyor diyebilirim. (Olumlu referanslar aracılığı ile daha çok sipariş almak ve hali hazırda kurulu siteleri birilerine satmak gibi.)
Tahminim sizin de dediğiniz gibi ; Çok fazla iş aldı, yetişemedi. Hatta birbirine karıştırdı bir çok şeyi. Hırsına da yenildi ise dediğiniz gibi olabilir.
Ama içimdeki bir umut da (çok safım kabul), gerçekten özel bir problem çıktığı için ulaşılamadığına inanmak istiyor. Yurtdışında olabilir, özel sağlık problemi olabilir, internet ve iletişim konusunda sıkıntı yaşadığı bir durumda olabilir vs. Ya da ben de kabul etmek zorundayım ; "Buraya kadarmış kazancın, yarım kalan bardağının suyunu tamamla" komutunu vereceğim zihnime