benimde böyle bişey başıma geldi, gurbetciler ilgili bir domainim var,buna güzel bi portal kurarak güzel hitlere ulaştım, mazı ismini koyamadığım mahluklar, yükselişe gecen veya hit süper olan sitelere hep göz dikerler durmadan acık arama peşinde olurlar ,virüs veya belirli sayfalara reklam hatta sitenin temel dosyalarının kodların arasına kendi sitelerinin linklerini koyarlar, günlük 1k düşmeyen site şuan20 veya 30 kişiyi gecmiyo, bıraktım öyle...
herşeyi denedim olmadı, en başta sunucu güvenliği daha sonra site güvenliği, gerekiyorsa tüm dosyaların kodlarını kontrol etmek gerek.. ben başka care bulamadım, bıktırdılar cakallar.....
senin durum tahminimce virüsü temizle, sitenin kodlarını kontrol et herşeyi kontrol ettikten sonra temiz bir kurulum yap, sunucu güvenliğini sistemi engellemeyecek sekilde en üst seviye yap daha sonra tahmin ediyorum herşey normala döner seo teknikleride unutmamak gerek..
gecmiş olsun
not: reklam kodlarını bulduğunda türk sitelerinin reklam kodları varsa senin kaynak kodlarında burda şikâyet konusu ac ve herkes bilsin onu ben öyle yaptım..