egokyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende kendisinden hizmet aldım herkese verdiği gibi banada aynı tarihi (22 Mart) verdi. Bütün işlemlerin bittiğini ve siteyi o tarihte hazır bir şekilde teslim edeceğini söyledi ancak ortada ne site var ne kendisi hiç bir şekilde kendisine ulaşılamıyor. Fakat bu güne kadar hakkında tek bir şikayeti boşverin kötü söz söylemiş insan bile olmaması garip. Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi insanlar direk iş alımında trade verdikleri için olayı anlaması biraz zor oluyor. Hakkında üst üste 2 şikayet konusu açılmasaydı belki kimse farkına varamayacaktı. Ben yinede kendisine kötü söz yakıştırması yapmak istemiyorum ama bu kadar insan mağdursa ortada demek ki birşeyler dönüyor. Umarım biz yanlış düşünüyoruzdur. İnşallah herkesin mağduriyeti giderilir aksi halde konuştuğum bir çok arkadaş bende dahil yarın öğlenden sonra savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunacak. Bu arada konuyu açan arkadaş mağdurlarla ilgili yazı yazmış diğer arkadaşların yazması biraz acayip geliyor. Adına açılmış farklı konu var oraya yazarlarsa daha güzel olabilir. Bizler de kimin mağdur olup olmadığını anlayabiliriz.
Bruuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ticaret bildiğim kadarı ile gerçek. Foruma ilk üye olduğunda tanıtım yazısı almak için yazmıştı bana sonra niche işine gireceğim falan demişti konu düzeninde önerilerde bulununca niche işine girersen dilediğince soru sor falan demişti ki sordum ve hep yardım etti. Alp_A'nın aldığı siteyi de biliyorum satışa koymadan önce fiyat olarak ne kadardan başlatayım demişti aylık kazanç*14 civarı falan demiştim. Tahminimce şöyle olmuştur son olaylar hitler googledan gelmediği için adsenseler ban yemeye başlamıştır o da anladığım kadarı ile balayına denk gelmiş. ************** olduğunu sanmıyorum çünkü bir tane şikayet konusuna cevap yazdığını görmüştüm.
AldenMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1500 tl fakat çok hızlı gelişmiş herşey bende kendisini sevdim reflerine güvenerek aldım, gelmesini bekleyelim belki boşuna alevleniyordur ortalık kötü düşünmek istemiyorum
Farkettinizmi alışverişi olan veya bir şekilde alışverişine şahit olan herkes benim gibi düşünüyor. Sanırım dolandırılmaktan ziyade ya ortalık çabuk alevlendi yada bir senaryoda dediğim gibi Kılıç yalnış para transferiyle batıp ne yapcağını bilmiyor.