Tüm konuyu baştan sona okudum. Polemiklere kim kimi zamanında destekledi. Milyarları tokatlayan adamla el ele forumda aylarca gezdi herkes biliyor. Polemiğe girmeye hiç gerek yok yani.

Ancak tüm konuda farkettiğim en garip şey şu oldu ve sanırım hiç bir üye korkusundan soramadı bunu:

Bir çekiliş sırasında Kurumsal Üyelik sadece ücret ile değil aynı zamanda vergi levhasına sahip kişilere veriliyor demiştiniz Coskun bey? (etiket istemiyormuşsunuz)
İşte bu da sizin Kurumsal üyelik hakkındaki geçmiş mesajınız: https://www.r10.net/1074355127-post8.html

Ancak bu konuda Kılıç denen üye için "Kurumsal üyeymiş bu adam yani vergi levhası vardır yönetimde" diye sorulduğu zaman cevabınız şöyle olmuş:

Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal da Platin, Gold, Silver gibi bir ÜCRET karşılığında alım yapılabilinen bir rank. Bize ödeme yaptığı isim kendi ismi Enpara üzerinden göndermiş İP logları, email adresi, sistemde kayıtlı tüm bilgileri yeterli zaten arkadaşa ileticez biz vergi levhasıyla bir işiniz yok şikayet edeceğiniz zaman hepiniz birleşerek şikayet etmeli yada birbirinizin bilgilerini alarak olayı nitelikli dol-andırı-cı olayına sokabilirsiniz. Ticaret yaptığınız kişiden Fatura istemediyseniz orada sıkıntı vardır, Faturasız ticaret yapmamalısınız.
Yani vergi levhası gerekmiyor diye anlaşılıyor o mesajınızdan? Kılıç adlı üyenin vergi levhasının elinizde olmadığı anlaşılıyor?

Kılıç denen üyeye vergi levhası olmadan sadece ücretini ödemesi karşılığında Kurumsal Üyelik mi verildi? Yoksa vergi levhası da istendi mi? Sizde var mı?

Ben gayet aktif bir üye olarak Kurumsal sıfatında olanlara daha çok güveniyorum. Çünkü forum yönetimi bu kişileri şirket olarak tanımış onlar güvenmiş bana sorgulamak düşmez diyorum.

Bu çok ciddi derecede büyük bir güvenlik zafiyeti olur, umarım gerçek değildir. Ben sizin mesajınızı yanlış anlamışımdır diye ümit ediyorum.

Bunu sorguladığım için ceza alacaksam da sağlık olsun.