NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanılmaz komik bir olay 😂😂😂 ha ha ha haaa yani senin sitende niye satacaktı ki? Ne bagın vardı senin bu adamla onu anlat 😂

Ya arkadaşlar lütfen bana bir domain verin biriniz, ben eğitim seti satıp insanları dolandırıcam, ve kalkıp bu olayı burada normal gibi anlatıcam tamam mı??
Konuya ilk günden az çok vakıfım. Öncelikle böyle bir durumundan dolayı mağdur olmuş arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Umarım verdikleri parayı bir an önce geri alırlar. Forumda böyle birşeyin yaşanmasınıda üzüldüm. Bahsettiğin @beachturk; ortağı diyorsun. Ben sadece gülüyorum bu söylediğine neden mi? @beachturk; ait olan site udemy gibi bir platform ve bu platformlarda alanında uzman arkadaşlar girer ders çekerler yayınlarlar. Sanırım geçmiiş konularada satışlarla ilgilli ortaklık olmadığını ve seslendirme için yapılan işlemin faturanın ekran görüntüsü atmıştır. Detaylı incelerseniz görürsünüz. Ben şahsen yazdığın bütün postlara baktım. Evet biz ortağız niche site satıyoruz gibi bir açıklama görmedim. İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Tekardan geçmiş olsun bütün arkadaşlara.