Bende kendisinden hizmet aldım herkese verdiği gibi banada aynı tarihi (22 Mart) verdi. Bütün işlemlerin bittiğini ve siteyi o tarihte hazır bir şekilde teslim edeceğini söyledi ancak ortada ne site var ne kendisi hiç bir şekilde kendisine ulaşılamıyor. Fakat bu güne kadar hakkında tek bir şikayeti boşverin kötü söz söylemiş insan bile olmaması garip. Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi insanlar direk iş alımında trade verdikleri için olayı anlaması biraz zor oluyor. Hakkında üst üste 2 şikayet konusu açılmasaydı belki kimse farkına varamayacaktı. Ben yinede kendisine kötü söz yakıştırması yapmak istemiyorum ama bu kadar insan mağdursa ortada demek ki birşeyler dönüyor. Umarım biz yanlış düşünüyoruzdur. İnşallah herkesin mağduriyeti giderilir aksi halde konuştuğum bir çok arkadaş bende dahil yarın öğlenden sonra savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunacak. Bu arada konuyu açan arkadaş mağdurlarla ilgili yazı yazmış diğer arkadaşların yazması biraz acayip geliyor. Adına açılmış farklı konu var oraya yazarlarsa daha güzel olabilir. Bizler de kimin mağdur olup olmadığını anlayabiliriz.