TehLikeOrg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insanın Elinde Delil Kanıt Olmadan Birini Suçlama Yapması Zaten Tam Bir LamerLiktir.
İnsanlara Karşı bir suçlamada bulunuyorsan ilk Olarak Elindeki Kanıtları ve Delillerini Alırsın Ortaya Çıkarır İnsanların Yüzüne vurursun @beachturk Hakkında yapılan Hırsızlık Yada Yolsuzluk Hakkında bilgi verip insanları Farklı Yönlendirmeye Çalışan SAHSİYETSİZLER. Bir insan Hakkında Önce Elinde bir bilgi olmadan insanlara karşı yalan dolan iftira atmayın ASIL HIRSIZLAR O iftirayı Atanlardır.
Ticaretlerinizde escrow Ticareti Kullanın ve bu denli durumlara düşmeyin açık ve Net ..
Benim argo, küfür barındıran, direkt şahsa yönelik tek bir hakaretim bulunmuyor. Ben o konuda da belirtmiştim burada da belirtiyorum. Ben beachturk e dolan*dırıcı demedim. Benim istediğim zamanında biz bu olayları fark ettiğimizde karşımızda duran @Kilic; i destekleyenlerin gelip cezasını çekmesi, bu mağdurların zararlarını karşılaması. O zaman desteklerken her şey misti, belki kilic yardım eder bize, para kazandırır diye yalanıyorlardı. Bazıları da ben bu eğitimden ne kadar komisyon kırpsam, sonra şundan ne kadar kazansam diye hesaplar yapıyordu. Şimdi gelsin onlar hesabını versin bu dolan*dırma vakalarının.

Ayrıca sen bana şahsiyetsiz diyecek adam değilsin, önce bir kendine gel. Konuyu reportluyorum. 6 aylık üye burada yılların konularını tartışanlarla mümkünse çok fazla münakaşaya girmesin.