Fikrimi dahi belirtemiyorum artık bu tarz adamlara neden inanırsınız onu da bilmiyorum. Taktiği öğrenmek istiyorsan, ya da gerçekten para kazanmak istiyorsan az gelirli bir internet sitesi ya da uygulama alıp onun gelirini yukarı çekmeye çalışacaksın. İnternette para kazanmanın taktiği budur. 100k gelir getiren siteyi de almayacaksın, 10 tl getireni de. 1k gelirli varsa alacaksın, ne yapabileceksin onu göreceksin. Daha sonra zaten işi öğreniyorsun. Hitin nereden geldiğini ne şekilde geldiğini insanların neleri arattığını, aldığın sitede neler yapıldığını öğreniyorsun kendine tecrübe katıyorsun. Daha sonra o site sıfıra düşse bile nedne düştüğünü araştırıyorsun yine öğreniyorsun.

Bakın araştırmadan, kazanç sağlanmaz. Risk almadan kazanç sağlanmaz. İnanmayın artık bu tip adamlara. En az 20 tane adam sayarım hala bu tarz hayal satan. Bu adamların taktiği belli, ilgili kategorilerde paylaşım ayağına 2-3 konu açarlar, herkesten teşekkür oooow wow alırlar, imza kısmına da satış yaptığı konuyu eklerler, skype whatsapp ekleyip sizi ağına düşürüp s*ktiri çekerler. Bunu anlayabilecek kapasitedesiniz hepiniz. Dünyanın hiçbir yerinde havadan para yok.

Adamı da suçlamıyorum, vurgun yapmıştır veya yapmamıştır ben bilemem ama bu tarz satış konularının sonu hep hüsrandır. Bunu böyle bilin 2 kere hatta gerekirse 20 kere düşünün artık.