Merhabalar öncelikle foruma hoş geldiniz.
Farklı konu başlıklarında aynı konu hakkında olan yorumunuzu görüyorum ikidir.
Daha yeni olmanıza rağmen 2-3 yıllık kullanıcı gibi yorumlarınız var , yanlış anlamayın 2-3 yıllık kullanıcı demekten kastım yani bu forumda bu şekilde olaylara çok denk gelmiş gibisiniz.
Ben bile 5 aylık bir üye olmama rağmen tanımadığım insanlar veyahut tam emin olmadığım konularda böyle yazmıyorum. Kişisel kararınız tabii ki yazıp yazmamak fakat bana biraz itici geldiğini belirtmek için bu yorumu yapıyorum.
Mesela forum da biraz daha uzun vakit geçirmiş olsaydınız , forumda Whatsapp grubu kurmanın yasak olduğunu bilir yorumunuzda buna dikkat çekmezdiniz.
Dostça bir eleştiri sadece..
Dostça eleştirinize teşekkür ederim. Aşağıdaki konuda bu durumun benzeri bir söylemle karşılaşmış ve gerekli yanıtı vermiştim.
https://www.r10.net/sorum-var/201086...ebilir-mi.html
Haklısınız, WhatsApp grubu kurmanın yasak olduğunu bilmiyorum yeni üye olduğum için. Ben sadece demek istedim ki, mağdurlar yapacakları girişimleri buradan ulu orta paylaşırlarsa d-olandırıcı konumundaki vatandaş önlem alır. WhatsApp grubu olmaz Facebook grubu olur, Skype konferansı olur. Bunları bilmek için sanırım eski üye olmama gerek yoktur. Sosyal medya, WhatsApp kullanmak ya da mantık yürütmek R10 üyeliğiyle eş zamanlı paralel değildir.
Ortada dönen çok ciddi bir vurgun var, bu yüzden kayıtsız kalamıyorum. Ben de istemem pattadanak yorum yapıp dikkat çekmek. Amacım göze girmek de değil, rahatsızlık duyulduysa izleyici olarak takip ederim konuları.
Ek olarak; diğer konuya yazdığım yorum da epey like aldı. Orada Çiftlik Bank'ı örnek vermiştim. Çiftlik Bank'ı bilmekle de R10 üyeliğinin tarihi pek alakalı değildir sanıyorum. Sorumlu, duyarlı, gündemi takip eden her vatandaş bilir bunu.
Size itici geldiğim için üzgünüm; ama içiniz rahat olsun, multi değilim.