gokhanpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar bende sizler gibi 4 ay önce niche site siparişi verdim. öyle oldu böyle oldu adsense onaylanmadı sonra kendi adsensini bana verdi Güncelleme Öncesi hesaptı bu arada 2 gün sonrada tüm hesaplar güncellemeye girdi sonrada @Tasarimix; in onaylacağını söledi adsensi tam o sırada telefonlar bir anda kapandı felan sonra r10 baktım konular açılmış. Tasarımx'e sordum oda yok öyle bir anlaşma dedi. Şimdi kafamda şöyle bir soru var *********** olan adam neden siteyi oluşturup makale girip adsense felan onaylatsın. Ha şu konuda evet çok geç cevap veriyor daha doğrusu biraz oyalama huyu var bana göre bir yurtdışı yolculugunda sanırım dönüş yapacaktır. Ama mağdurların şikayet edenlerin 2 gün tel kapalı kaldı die acele etmesinin sebebi nedir bide demişki dün r10'Da dönüş yapılacak diyip foruma daha girmemiş. Bilemiyorum belkide sizin dediğiniz gibidir. Ama inşallah öyle olmaz benim 1400üm sizin 20 bin tl niz çok yüksek rakamlar.

Tüm mağdurlar yapacakları çalışmaları burda belirtebilirse ona göre burada kişiler toplanır, veya durum hakkında bilgileniriz, ben en son 2 gün önce wpden konuştum. Sizlerde varmı bir gelişme

@Kilic;
Adsense'in onaylamadığı siteler ne tarz siteler diye kendine sorarsan, sorunun cevabı orada.