Merhaba,

Letgo tek başına yapılabilir fakat bunun için yoğun bilgi birikimi gerekir diye düşünüyorum. Kısaca belirteyim.

- Öncelikle backend kısmını yapman gerekiyor. Yani tüm işlemlerin yapılacağı kısımı. Veritabanı işlemleri, authentication işlemleri, kuyruklama, eposta gönderme ve diğer tüm fonksiyonel işlemlerin olduğu kısım. Bunu bir çok şekilde yapabilirsin. php, python django, java, nodejs gibi aklına gelen nerdeyse her dilde yapabilirsin. Tabi bunu yaptıktan sonra mobil uygulamalarla haberleşmek için API yazman gereklidir.

- Sunucu tarafında ki bilgi çok önemli. Bunun için ölçeklenebilirlik önemlidir. Yani anlık isteklere göre ölçeklenebilen sunucular. (örneğin bir kampanya esnasında) aws, google cloud gibi servislerle çalışabilirsin. Bunun için linux bilgisi vs. önemlidir.

- Mobil tarafta native olarak yapmak istediğini ele alıyorum. (Yani ios, android için farklı uygulamalar kendi dilinde) ios için swift öğrenmen gerekiyor. Android için java veya kotlin ayrıca androidin yapısını da bilmen gerekiyor. Bunun dışında react native öğrenirsen iki uygulama için JSX yazarak native çıktı alabilirsin.

Kısaca bu şekilde anlatabilirim. Letgo basit gibi görünebilir ama bana sorarsan çokta basit değil.

Sorun olursa yanıtlamak isterim .
Başarılar diliyorum