MOmerAlpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konuyu cacheden bulup tüm siteleri incelemiştim. Alexadan kontrol ettiğimde en çok hit Türkiye'den geliyordu Zaten olaylardan haberi vardır ama etiketleyelim; @Messi;
https://www.r10.net/niche/1932964-tu...074002007.html
konu bu olacaktı, ben de yazmıştım desteklemiştim.
Bu konunun başında dile getirdik ama göz ardı edilmiş olabilir. @Coskun; hocam, bu konunun silinme amacı nedir acaba, üyeler olarak sebebini öğrenmemizde sakınca var mı? Kilic gibi insanları dolandırmak üzerine kurulu sistemler oluşturanların ifşasıydı o aslında. Bu tarz hiçbir şekilde kazanç getirmeyecek sitelerin paylaşılmasıydı ve biz orada tavrımızı belli etmiştik. Ardından linkler kaldırıldı fakat birkaç gün sonra konu da silinmiş sanırım. İçerik bakımından hiç de sıkıntı yoktu. Sadece merakım konunun neden silindiği.

Çünkü bir iki hafta önce başıma bir olay geldi ve report ettikten sonra moderatörün kuralı yerine getirmeyip örtbas ettiğini gördüm. Moderatöre yazmama, mesajımı okumasına rağmen ne bir işlem oldu ne de mesajıma cevap verildi. (farklı bir olay.) bu yüzden yanlış anlamayın ama insanın da ister istemez güveni kalmıyor bazı şeylere.