xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu şikayet kategorisinde olmadigi icin yazabiliyoruz o yuzden yazayim.
Bir anlasma saglanmis buna uyulmamis. Ban sebebi degil ama eksi trade hakkinizi kullanabilirsiniz.
"Konu acmak yerine"
Daha önce başıma benzeri olay gelmediğinden haklarımı bilmiyorum çok teşekkür ederim , şikayet konusu açacağım ve (-trade) hakkımı kullanacağım tekrardan teşekkürler.

EdizKaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet -trade kullanabilirsiniz bunu unutmuştum. Kanıt olarakta bu konuyu yazın -tradeye. Sonuçta oda gidip tradeyi sildirmek isteyebilir. Moderatörler görsün ne diye attığnızı.
Tabi en kısa sürede hakkımı kullanacağım, teşekkürler.

LizaveTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle zaten satışımın aciliyetini bildirmiştim. Aynı bankalar üzerinde yapılan para transferleri anında hesaba yansıyor. Bu şekilde olsaydı sayfayı size devredebilirdim. Sizde Enpara olduğu için havale yerine eft yapmanız gerekecek, bu durumda hesabıma ücret yarın yatacaktı. yarın görüşelim dedim. Sizden bir ödeme almadım. Açıkçası tutumunuzu gereksiz buluyorum. Zaten kendiniz de bana yarın ödeme yapmak üzere hesap bilgilerimi istemiştiniz. Mesaj ss'i isteyen olur ise boydan boya atabilirim sorun değil. ben yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum.
Onurhan mesaj atarakta belirttiğim gibi konuda kesinlikle bir d*landırıcılık olmadığnı söyledim, sana da açıkladığım gibi yaptığın davranış ticaret ahlakına uyan bir davranış değil.