onurc4kir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He bu arada o kurbanlardan biride ben olabilirdim ama her zaman uyguladığım taktiği uyguladım ve iş vermekten vazgeçtim. Bu taktikte şudur daha önce niche site açtığı kişilere özellikle ilk başta çalıştığı kişilere özel mesaj gönderdim yaklaşık 10-12 kişiye mesaj attım ve bunların aralarında sadece 1 kişinin memnun çıktığını ve kazanç sağladığını gördüm diğer arkadaşların çoğunun adsense hesabı banlanmış ya da gelir sağlayamamıştı bu yüzden iş vermekten vazgeçtim. Eğer sizde uzun soluklu böyle projeler yaptıracaksanız birisine, daha önce iş yaptığı kişilerle temas kurmanızı öneririm tabii bu işler öyle 2-3 haftalık değil minimum 3-4 aylık olmalı ki devamlılık var mı görebilin. Bu şekilde bile işinizi garantiye almanız zor ama küçük bir önlem olarak bunu deneyebilirsiniz.
Ben de o şekilde yapıyorum fakat kişilere pm atarak rahatsız olanlar çıkıyor veya verim almadığı için dönüş yapmak istemeyen bile olabiliyor. Basit bir site kurup örneğin kilic kategorisi açıp iş yapan kişilerin güncel olarak projelerin ne durumda olduğunu yazmalarını isteyebiliriz böylece pm ile uğraşmaktansa herkes siteye girip kontrol edebilir. R10'da buna özel kategori olsa daha iyi olur fakat yöneticiler bunu yapar mı bilemem.