NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya sen kendini ne sanıyorsun 😂😂 Sen kimsin? Ben senin 500 liranlamı zengin olucam 😂 Sen benim konumumu, yaşımı, yaptığım işi biliyor musun😂 Nedir senin kendini bu yüksekte görmen Benden sana bi ders olsun “ tanımadığın kişileri sakın, ama sakın ÜSTÜ KAPALI tehtid etme “..

😉
nomen nickinin beni mağdur etmesi dışında bir fikrim yok hakkında merak da etmiyorum öğrenmek de istemiyorum. o yüzden sen kimsin ? yazmıyorum misal. umrumda değil zira. ancak senin yaptığın terbiyesizlik çok büyük 0-6 yaş grubu hareketler ile insanlara hırsız diyemezsin. ben yüksekte değilim emin ol ama senin hiç bir zaman olamayacağım bir yerdeyim. ben bu forumda güzel bir geçmiş bırakmaktan başka bir amaç kovalamıyorum. hakkımda 500 lira için açılmış bir ************** konusu yok olmadı da olmayacaktır da. ama sen benim gözümde hep o konumda kalacaksın. öyle bir acımış ki yıllar sonra gelmiş beni alakasız bir olaya müdahil etmeye çabalıyorsun. o kadar ısrar ediyorsun ki kılıç nickli üye ile ortak olduğunu ihaleyi bana yıkmaya çalıştığınızı falan düşünmeye başlayacağım.
boşver hiç girme benle o toplara gol yiyen taraf hep sen olursun benim geçmişte de gelecekte de yapacağım işler bellidir.
konu benimle kişisel probleminden başka birşey değil çamur at izi kalsın ortada hiç bir halt yok. sen ilk değilsin son da olmayacaksın ben bu konuyla ilgilenmiyorum ama ilgilenirsem hepiniz açığa çıkarsınız o kadar zaman ayıracak kadar değerli birşey göremiyorum ortada. benden şikayeti olan varsa konusunu açabilir. kendime yakıştıramadığım laflar kullandırtma bana hadi sende ticaretine bak yeter benim üzerimden bu kadar prim sana.