yahu saçmalama ben kimseyi savunmam kimse beni bağlamaz güldürme insanı akşam akşam adam geldi iş yaptık paramızı aldık videosunu verdik çekti gitti bana ne gerisinden .
sen bizi dolandırdın hatırlıyorsun 500 küsür lira gibi bir para ödedik sana kontrol ettik - işaretine kadar herşey kopyaydı seni de şikayet ettik paramızı geri aldık sonra ? napıcaktık ömür boyu senin konularını mı kovalayacaktık ? snein gibi birinin forumda iş yapmasına izin mi vermiş olduk ? bana ne ? hadi akşam akşam boşver git başkasıyla takıl benden size de bu konuya da iş çıkmaz. pişman olacağınız sözler sarf etmeyin yaşınıza gençliğinize veriyorum.
Ya sen kendini ne sanıyorsun 😂😂 Sen kimsin? Ben senin 500 liranlamı zengin olucam 😂 Sen benim konumumu, yaşımı, yaptığım işi biliyor musun😂 Nedir senin kendini bu yüksekte görmen

Benden sana bi ders olsun tanımadığın kişileri sakın, ama sakın ÜSTÜ KAPALI tehtid etme ..
😉
Edit : Dolandırdı dediği şeyde, parası yok arıyoruz yabancı kaynak veriyorsun ingilizce paket alman lazım diyoruz. Yok türkçe yazarlar çevirip yazsın diyor sonra makale %20 terimsel kopya çıkıncada, dolandırıldım diyor 😂 Dolandırılan adama bir kere para iadesi yapılmaz.
Bak ayrıca düşün biz senin paranı iade etmişiz, peki sen savunduğun bu dolandırıcının, dolandırdığı kişilerin hakkını vebalini nasıl ödeyeceksin? Vicdanına soru sor ADNAN, Vicdanına soru sor???
@Coskun; hocam belirttiğim konuda mesajımı alıntılayanlardan biri de bu üyeymiş.
@beachturk;
@CeoAli;
@Kilic; , aynı kişiler aynı konulara sürekli muhalefet, kendini çevresindekileri koruyucu mesajlar atıyor.
Pinterest olayının patlayacağı zaten belliydi. kilic'in patlayacağı zaten belliydi. benim derdim onu destekleyenlerde. Niye desteklediklerini açıklasınlar.
ee az önce ben teşkilat üyesi dedim ama doğuşan, lütfen biraz daha dikkatli ol, kaçırıyorsun 😂😂