Teşkilatın bi üyesi daha geldi. dostum burada binlerce insan mağdur olmuş tüyü bitmemiş yetimin hakkı var burada kalkıp sen benim yazdıklarımı yaftalayancağına bunca insanın neden dolandırıldığını araştır bu konunun üstüne git ve aklına önce şu gelsin bu bahsi geçen kişiyi savunuyorsun ya bu adamlar beraber konu açıp eğitim vermeye çalıştılar sırtsırta dirsek dirseğe insanların dolandırılmasına o gün göz yummaya çalıştılar. O gün o konuda da ben vardım bugün bu konudada ben varım böyle bir şey olamaz yok Pinterestten kazanç sağlatacağım, yok niche sektöründen para kazandıracagım geçin bunları beyler geçin, böyle bir şey yok böyle bir şey olamaz bunca insanı kandırmayın ben burada forumda dolandıranların adına yazıyorum zoruma giden varsa da Açsın hakkımda şikayet gerekirse üç gün ban on gün banlanır ama burada dolandırılan kişilere en azından bir ışık tutarım.
Ogün o konuda bu iki şahıs vardı olay bu.. Ve kendisi de itiraf etti beraber çalışıyoruz diye.
haddini bil sen bana nasıl teşkilatın üyesi osu busu dersin ssen kimsin? bu işten 1 tl kazancım varsa ispat edemeyen en adi şerefsizdir, birilerine hırsız *********** forumdan uçacak şu bu, kafana göre yorum yaparsın bu cürreti nereden alıyorsun? platini aldın diye forumu satın aldığını falan sanıyorsun herhalde? kanıtın varsa çıkar koy kardeşim masaya kim iş birliği yaptıysa çeksin gitsin KANITIN VARSA KOY
müddei iddiasını ispatla mükelleftir