Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada birilerine dolandırıc-ı, hırsız demek için fırsat bulmuş, belli ki başka şahsi dertleri olan kişiler var, ele ele vermişler, kalite akıyor gidiyor mesajlarından resmen. Mesajları rapor ediyorum, moderatörlere seleniyorum; ya hırsız denilen kişiyi (hırsızlığını onaylayarak) ya da ona do-landırıcı hırsız diyenleri (ifitraları sebebiyle) kesin olarak banlayın. Bu kadar kolay olmamalı birilerini suçlamak, forumda bunun önü açılmamalı. Şikayet konuları niye var? Aç şikayet konusu koy kanıtını. Bugün birisine keyfi olarak dolan-dırıcı diyen, hırsız diyen yarın bana da der, ille de bana demesini bekleyemem.
Ya sabaha kadar report et arkadaşım, üstüne 3 gün daha report et. Sen önceki konuda var mıydın? Bu *********** kılıç ile, tüm r10’u karşısına alan bu kişilerin konularında var mıydın? O gün onların konusundada aynı şeyleri yazdım yine yazıyorum, o günde haklıydım ki Çıktı ortaya bugünde haklıyım ÇIKACAK ORTAYAAAA ÇIKACAKKK, merak etme kanıtıda bulucam ben bu olayın peşindeyim merak etme, ondan sonra ben senide bulucam ama bunca insan mağdurken kalkıp 1 kişiyi savunmanın mantığını senide konuya etiketleyip sorucam merak etme.

Bıltım artık bu dolandırıcılardan, yok mobil uygulama yapar dolandırır, yok 10 bin kazadırcam der dolandırır, biri pintetest der, biri niche der, ee işte bunlarıda görmezden gelir sen ve senin gibiler.