NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet senden bahsediyorum yüz yıl önce bu forumda olsan ne olur? Hırsızları savunduğun namusunla para kazandığın eğitim seti kankanla kaç para vurdunuz? Hadi anlat

Translate makaleye gelince, sen git türkçe site paketi al ingilizce kaynak ver, arkadaşlar çeviri yapıp yayınlasın de, ingilizce paket almaya kıyma ondan sonrada translate de

Sayi kaç para çarptınız doğru söyle? kılıç yanında mı namusluyla para kazanan adam??
NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok yok dolandırıcının başı bu @beachturk; bunlar kesin ortak @Coskun; bunca insanın mağduriyeti için o konuyu lütfen bulalım bende aradım bulamadım. Bu mamuslu hırsızları bi görelim bakalım nasıl para kazanıyorlar.
beni kendinizle karıştırmayın . olmayan alakalarla ortaya fikir atarak alakasız isimlerle beni bağdaştıramazsınız. ben buna müsade etmem. kullandıgınız laflara dikkat edin haddinizi bilin. mesajlar ortada konular ortada ben ne kimseye kefil oldum ne savundum ne de gidin bu adamdan iş yaptırın dedim.

gidin sizi magdur eden adamı mahkemeye verin burada saçma salak çocuk çocuk baglantılar ile kimseyi bi yerlere çekmeye çalışmayın komik duruma düşüyorsunuz.