Öte tarafta ağlar mısın sana zahmet.
https://www.r10.net/niche/1933091-tu...l-full-hd.html
Bu konunun açıldığı gün pinterest ile alakalı bir konu daha açılmıştı ki verdiğim cevaptan dolayı çok fazla beğeni gelmişti. Fakat beğeni geçmişinde 1 yıl geriye gittim ama o konuyu bulamadım. @Coşkun; hocam o konunun herhangi bir sakıncası bulunmuyordu ki farklı bir kategoriye taşınmıştı diye hatırlıyorum. Belirttiğim silinen konunun silinme sebebi kayıtlarda vardır. Öğrenmemiz mümkün mü? Çünkü eğer o konu silinmişse, çok büyük bir hata var. Bugün şu
@Kilic; denilen ve arkasında
@beachturk; tarafından zamanında desteklenmiş şahıs onlarca kişiyi %90 ihtimal dolan*dırdı. Ve eminim ki o silindiğini düşündüğüm konu olsaydı şu an mağdur olanların %50'si bu işe bulaşmayacaktı.
okuma yazmanız oldugunu düşünüyorum.
https://www.r10.net/1074001537-post2.html
ilgili konudaki mesajım gayet açık.
edit : oradaki lafların da kime gittiğini herkes çok iyi biliyor nicki hatırlamıyorum yine dengesizin biri milletin siteleri ifşa ederek beni olayın içine dahil etmeye çalışmıştı o laflar onadır. ne kılıç ne başkası beni baglamaz kimseyi savunmam yüz yüze görmediğim kimseye kefil olmam kimse ile hatır gönül işi yapmam. çizglierim her ticaretimde bellidir.
adam geldi bana ortak ders teklif etti, bi an sıcak baktım bakmadım değil ancak forumda sağolun pek çok arkadaşım bu isim konusunda beni erkenden uyardı ve bende sadece seslendirmasini yaparak istediği dersi çektim paramı aldım tıpkı 1000 küsür müşteri gibi kilic ile bir ticaret yaptım.
konuda işin faturası da bedeli de mevcuttur. bunu sana açıklamak zorunda da değilim de hadi merakın bitsin.
kendisini tanımam benim için bir müşteriydi başkaları ile olan ilişkileri de beni zerre bağlamaz.
herkes bilir ki site satış konularına hayal satışlarına bakış açım hep aynıdır. benim bu forum üzerinde hiç bir isimle ortaklıgım yoktur, olmayacaktır.
beni hiç bu konuya dahil etmek için kendimi yorma senin benimle derdin eski ve başka varsa şikayetin açarsın konusunu.