NoMen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O konuya zaten mesaj atmıştımda, bana şu kılıçın kankası vardı onu çağırın buraya, biz namusumuzla oara kazanıyoruz eğitim seti satıyoruz diyordu? Beactürk müydü neydi? Yollayın şunları forumdan diyeceğim ama onların kabahati degil, kabahat 3 aylık pakete 5 bin tl dedigimizde, bana kılıcın konusunu atan BEYİNLERDE.
Şu video paylaşıp bizim parada gözümüz yok, laf atanların inadına paylaşıyoruz videoları 2 saatlik eğitim normalde bu eğitimin değeri 100.000 avro diyen adamdan bahsediyorsun değil mi?
Forumdaki zehirleri atmadıkça, bu tarz vakalar hep olacak. Forum yönetiminin sadece dolan*dırıcıyı değil ona yardım ve yataklık yapanı da banlaması lazım.
9. seneme giricem forumda ve bu tarz toplu işler hiç bitmedi. Çünkü sadece işi yapan cezalandırıldı. Onun destekçisi, onu savunan, "ben trilyonlar kazanıyorum bu adam sayesinde" diyip yalan atan değil sadece dolan*dıran banlandı.
Bunun sonucunda da her yıl en az 2-3 vurgun yapıldı forumda.