Kesinlikle katılıyorum ve Bütçe soran adamın dolan dırı cı olmasa bile üçkağıtçı olduğunun %95 kanıtı olduğunun göstergesi olduğunu düşünüyorum bu sorunun

bot istiyorum bütçen ne diyor kardeşim sen zaten daha önce 40 tl ye yapmışsın bir konuda ben de aynısını istiyorum bana bütçen nedir diyeceğine insan evladı gibi ben şu botu 40 tl ye yapıyorum işini görür mü desene değil mi?

Eskiden kıyafetlerde de aynısı yaparlardı. LC koton defacto falan çoğaldı da bereket versin bu karaktersizler kayboldu gitti. takım elbise alacağım 5 çeşit takımlar var.20 40 60 80 100 liralıklar var. kaç liralık bişey düşünüyorsun diyor. 60 desen 40 lığı gösteriyor 40 desen 20 liği. illa çarpacak. fiş almazsak 5 lira da indirecek aklınca bizi kekleyecek.

Amma şunu da söyleyerek bazı konularda bütçe konuşulmasının gerekliliğini ifade etmeden geçmeyelim. adam sahibindencom un aynısını istiyor üstüne bazı özellikler eklemek için başlıyor anlatmaya. tabi burda bu işi yapacak arkadaşın kardeşim bütçen nedir bu dediğin işler 4 haneden aşağı olmaz yaklaşık şu paralara olur demesi doğrudur.