Selamlar,

Kısa zaman önce scriptini satın alıp web ve mobil uygulamalarını hayata geçirdiğim oyun satış ve takas sitemi başka bir projeye başladığımdan dolayı satıyorum.

Sitenin amacı: Playstation, xbox, pc ve diğer tüm konsollar için oyun satış takas platformu olup, tüm kullanıcıların ilan açabileceği şekilde hizmet vermektedir. (Belirli kişilere yetki verilerek kısıtlanabilmektedir)

Letgo'nun oyun odağında çalışan bir platform olarak düşünülebilir.

Script Admin panelinden website dili kolaylıkla değiştirilebilmektedir. Orjinalde ingilizce ve almanca vardır. Türkçe dil desteği tarafımca eklenmiştir.
İstediğiniz herhangi bir dil seçeneğini ekleyebilirsiniz.

Script kendi içinde oyun ekleme motoruna sahiptir. Veritabanında bulunmayan oyunlar basit bir şekilde sadece ismi ile aratılarak eklenebilmektedir. Güncel birçok oyun tarafımca eklenmiştir.

Site adres: gametrade.in
Appstore: gametrade.in
Google play: gametrade.in

Satış ile birlikte verilecekler;
- Domain
- Script ve database,
- Mobil uygulama kodları (Uygulamalar kendi hesaplarımda bulunmaktadır. İstenirse uygulamalar yeniden imzalanıp varsa hesabınıza eklenebilir),
- İstenirse Hosting ve domain süreleri dolana kadar kendi hesabımda kalabilir.
- 5 ay website ve mobil uygulama desteği

Sitenin reklamı yapılmalı ve oyun satıcı dükkanları ile iletişime geçilerek oyunlar ekletilmelidir. Bu şekilde tüm oyun alışverişi yapan kişiler için ortak bir platform kurulmuş olacaktır.

Website satışını düşünüyorum.
Ancak anlaşılırsa ortaklık sistemi de olabilir.
Tekliflerinizi bekliyorum.