Kasım ayının sonuna doğru evlenme teklifi ettim. Ben de çok araştırma yaptım ama hepsi çocukça geldi sonradan. Onun bulunduğu şehirde lüks bir otelin restaurantına gittim. T-Bone Steak ve bir şişe şarap hazırlattım. Masaya da çok sade gül yaprakları döktürdüm. Yüzüğü de bizimle ilgilenen arkadaşa emanet ettim. Akşam buraya geldiğimde hesap istediğimde getirmesi üzere anlaştım. Peki kız arkadaşımı oraya çaktırmadan nasıl götürdüm? Sahte 3-5 tane senet hazırladım başka bir arkadaşımın adına. Kız arkadaşıma dedim ki: X kişi ile bir adam anlaşma yapmış onun evraklarını teslim etmem gerek sonra da gider AVM'de dolaşırız. İşte can alıcı nokta: kendi arkadaşımı aradım ve borcu olduğu kişiyi sordum. Restaurantta bizimle ilgilenen arkadaşın numarasını verdi. Tabi bunların hepsini bir gün önceden organize ettim. Ardından o numarayı sanki daha önceden hiç konuşmamışım gibi arayıp nerede çalıştığını sordum ve otelde şef olduğunu söyledi. Böylece oraya gitmek için bahane oldu.

Biraz karışık olmuş olabilir ama sürpriz üstüne sürpriz olmuştu o gece. Yüzüğü gördüğünde ağlayarak gülüyordu. İkimiz için de karmakarışık duygularla dolu bir andı. Mükemmel bir akşamdı. Toplam maliyeti 2018 sonunda 400-500 tl olmuştu.