Çoğu arkadaş Opel astra J kasa veya VW Polo hemide 1.4 demiş ama 60 bine kadar temizini bulman çok çok zor.Ben 2 haftadır bakıyorum sahibindene doğru düzgün araç yok.Hepsi kupon araç güya.Yada çıtır hasarlı anlaşmalı ağır hasarlı falan filan.*********** o kadar çok ki 2.el piyasasında anlatamam.150 bine gelmiş araçlara utanmadan 60 bin lira isteyen var.Küfür edesim geliyor.Sen 2013 'de bu aracı alırken 60 bin mi verdin ? 30 binlira sıfırı olan arabaya 60 bin fiyat çekiliyor şu anda.Ayrıca uyanıklarda var geçen gün 44 bin liraya arkadan kazalı megan 3 2013 model düştü ilana.Bayadır 'da araba arıyorum fiyat uygun diye aradım sahibini ertesi gün görmeye gidecektim.2 saat sonra uyanığın birisi gitmiş aracı almış.3 gün sonra aynı arabayı 53 bin liraya ilana koydu ve arkadan kazasına çıtır şekilde oldu yazdı.Bayadır da kullanıyorum araç eniştemin üzerindeydi yeni devir aldım diye yazmış.Hemen aradım dedim geçen gün gelecektim ilandan kaldırmışsınız.Adam haliyle tanımadı beni.Eski fiyatı söyleyince abi ben alsatçıyım demez mi.Ya arkadaş bırkında asıl ihtiyacı olan adam alsın.

Arkadaş sana benden tavsiye boşuna temiz dizel araç bakma.Paranı'da ziyan etme.LPG + otomatik eski bir şey bak.Kalan paranıda sakla.