Burada daha neler göreceğim neler yaşıyacağım bilmiyorum ülkenin zeka seviyesinin gün geçtikçe düştüğünün kanaatine varmak üzereyim neredeyse, ne olur benimde başıma hep geliyor deyinde içim rahatlasın

Arkadaşın biri konu açmış herhangi bir tasarım işi için, kendisine whatsapp'dan ulaştım ve aramızda geçen konuşma aynen şu şekilde. (Kişinin bilgilerini özel hayatına saygı nedeniyle bazı yerleri blur layıp atıyorum)

1 - Arkadaşa selam verip referans konumu pm'den gönderdiğimi söylüyorum.
2 - Arkadaş yaptırmak istediği değişimi söylüyor.
3- Fiyat soruyor ve gereksiz bir bilgi veriyor. Edit işlemini 40 tl ye sıfırdan bir tasarımın için ise hem referans konuma hemde fiyatlara bakması için yönlendiriyorum. Ama kendisi yazdıklarım sanki hiç yokmuş gibi sanki ben başka bir dil konuşuyormuşum gibi fiyat yazmadın ki diyor. ve ekliyor '' yap karafana gore güzel yap hocam'' diyor.

Tüm olay görsellerde mevcut zaten ama kendimden'de şüphe ediyorum artık birde siz bakın Allah aşkına bendemi sorun var benmi anlatamıyorum. Oysaki herşeyi açık açık anlatıyorum. Pm atıyorum referans konuma davet ediyorum uğraşmasınlar diye link ekliyorum zahmet edip tıklayıp bakmıyorlar bile.

Arkadaş üstüne birde dalga geçer gibi 2 dakka önce yap kafana göre derken anında ben başkasına verdim işi diyerek beni dumura uğrattı hayret ettim Birde başka iş olursa mutlaka sana yaptırıcam diye teselli ediyor Yapmayın gözünüzü seveyim herkesin vakti değerli arkadaşlar, ayıptır. Ülkede okuduğunu anlamada ve şu son zamanlarda dinlediğini ve gördüğünü dahi anlamada sıkıntı var gibi



1 - https://resimyukle.xyz/i/zc9zeU
2 - https://resimyukle.xyz/i/VWbHKz
3 - https://resimyukle.xyz/i/NCT0bJ
4 - https://resimyukle.xyz/i/z7aKcW
5 - https://resimyukle.xyz/i/z70LyN
6 - https://resimyukle.xyz/i/xV7VMx
7 - https://resimyukle.xyz/i/IC2a9K