17 Yıllık Tecrübeyle Forum Üyelerine Özel Sigorta İndirimleri!

Merhaba değerli forum üyeleri,
Sektörde 17 yılı geride bırakmış bir sigortacı meslektaşınız/dostunuz olarak, forumdaki dayanışmayı artırmak ve sizlere en doğru teminatı en uygun fiyatla sunmak amacıyla üyelerimize özel bir kampanya başlatıyorum.
Poliçelerinizi sadece düzenlemekle kalmıyor, 17 yılın getirdiği hasar yönetimi tecrübesiyle her zaman yanınızda oluyorum.

🛡️ Forum Üyelerine Özel "Net Prim" İndirim Oranları

Sizler için sunduğum özel indirimler, poliçedeki vergiler hariç net prim üzerinden şu şekildedir:
  • 🚗 Trafik Sigortası: En Uygun Fiyat Garantisi + Net Prim üzerinden %3 İndirim
  • 🚘 Kasko: Net Prim Üzerinden %6 İndirim
  • 🏥 Tamamlayıcı/Özel Sağlık: Net Prim Üzerinden %7 İndirim
  • 🏢 İş Yeri Sigortası: Net Prim Üzerinden %6 İndirim
  • 🏠 Konut Sigortası: Net Prim Üzerinden %3 İndirim
  • 🧱 DASK: Net Prim Üzerinden %3 İndirim

Neden Benden Teklif Almalısınız?

1. En Uygun Fiyat Garantisi: Trafik branşında piyasadaki en rekabetçi fiyatları sunma konusunda iddialıyım.
  2. 17 Yıllık Deneyim: Sadece poliçe satışı değil, hasar anında ve sonrasında profesyonel danışmanlık sağlıyorum.
  3. Hızlı Geri Dönüş: Teklif taleplerinizi en kısa sürede yanıtlayıp, alternatifli olarak sunuyorum.
  4. Şeffaflık: Tüm indirim oranlarını açıkça belirtiyor, en kapsamlı teminatı en ekonomik şekilde almanızı sağlıyorum.

📍 Teklif Almak Çok Kolay!

Teklif almak için bana Özel Mesaj (PM) veya Whatsapp yoluyla ulaşabilir veya aşağıdaki bilgileri iletebilirsiniz:
  • İlgilendiğiniz Branş: (Kasko, Trafik, Sağlık vb.)
  • Ruhsat Bilgileri / TC No: (Poliçe sorgulaması için gereklidir.)
Güvenli ve kazasız günler dilerim.
[Kemal ÖZKAN / İnci Sigorta Manisa ]17 Yıllık Sektör Deneyimiyle

FORUM İÇİ REFERANSLARIM
bizimportal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıldır tüm kasko ve sigorta işlemlerimi yaptırıyorum. Fiyat ve kapsam konusunda hiç başka yerlere danışarak, fiyat sorarak zaman kaybetmeyin derim. Son kasko işleminde fiyat çalışmasında yaklaşık 3.000 tl değerinde indirim yaparak bugün şirket aracımın kaskosunu yaptırdım. Güvenle çalışabilir ve kar edebilirsiniz
muhammed649 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taşıt sigortası yaptırıldı. Gayet ilgili bir arkadaş. Teşekkür ediyorum kendisine Bol kazançlar dilerim.
diğer referanslarım ;
@best23; @Mega; @NetONet; @uAbesni; @brnkrc; @abdullahaslan; @bizimportal; @muhammed649;