ben bu yaşta parkta kum oynar kaydiraklardan kayar, top oynar, akşam ezan okunduğunda annemin çağırıp bana kizmasini beklerdim. zaman değişti, zamana tabi ki ayak uydurmak lazım ama bence bu sekilde olmamali. cocugunuza daha faydalı vakit gecirtin. hayvanat bahçesine götürün hayvanlari orada ogrensin, stadyuma goturun maçı orada ogrensin, futbol kursuna goturun oynamayi orada ogrensin, yurtdışına götürün farkli kulturler öğrensin, tiyatroya götürün tiyatro ogrensin, müzeye götürün tarih öğrensin... kısacası bunlari YouTube ile degil de canlı canlı ogrenilmesi gerektiğini savunanlardanim.
sizin videolarinizda ise hep tüketim var. çocuğa internetten sipariş verdiriyorsunuz, diğerlerine kötü ornek olur. devaminda guzel seyler yapiyorsunuz tamam ama çocuk video ve cizgi filmleri, cok büyük etkiler birakiyor.
benim size onerim, çocuğu koye goturun, agac dikmesini cekin, varsa anane babane onlari ziyaret edin elini opturun onun videosunu cekin. kisacasi madem birsey cekeceksiniz, uretim odakli olsun tuketim degil.
Son olarak Allah nazarlardan korusun çok şirin bir çocuğunuz var. Benim için onu öpüverin.