Arkadaşlar merhaba, şu ülkede yazılımcısından tasarımcısına iş vermeye bıktım. paramızla rezil oluyoruz 3 gün diyor 10 gün oluyor ya annesi hasta ya arkadaşına bişey olur ya pc çöker güncelleme olur yeminle bezdim.
Tasarım yaptıracağım site için yabancı dizi izleme sitesi olacak, bu alanda cidden yaratıcı birini arıyorum, konuyu okuyan arkadaşlar olursa önerilere açığım. Gerçekten şu adam varken başkasına iş vermeyin diyeceğiniz birini istiyorum. Yeterki işi alınca bahane üretmesin, işin parasında asla değilim sadece şu işimi yaptırmak istiyorum. Çizim kabilliyeti yaratıcılığı gerçekten yüksek biri istiyorum.
Yazacaklarımı yazdım sağlık, ölüm vb problemler (gerçekten) dışında verilen sürede işi istiyorum bıktım 20 günde 3 tasarımcı değiştirdim yeter yani.
bizim katalog cekimlerimizi yapan lise arkadasim var. foruma uye degil ama forumda bir cok kisiye logo cizmistir (ucuzcu değildir) minimal calisma yapar @iws sorabilirsin. bir cok ucretli yarışmaya girer 1. olur. miami dubai bir cok firmaya tasarım desteği verir. isinde ciddidir. öyle kacak gocek bir insan degil. dilerseniz onunla görüşür ve size iletisim kurdurtabilirim.