Hipokrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şimdi bu kodu sattığımda insanlar ücretsiz paylaş ibanda koy isteyen para atsın diyordu. paylaştım ama bırakın oara yada servisi konuya teşekkür eden sayısı bile az.
Satsamda bu sefer ayrı bir nefret oluyor. Elimde böyle başka imkanlarda var ne yapsam bilemedim sanırım kendime saklayacağım çünkü verince patlıyor satıncada nefret kusanlar oluyor.
bu arada benim hesaplar hala aktif sanırım akın olmadan önceki hesaplarda sıkıntı yok
ben kin kusmuyorum. herkes kendisi bilir. beleş olunca atlamasın millet o zaman.
ama sizde demelisiniz, sorun çıkarsa MESULİYET kabul etmem diye.
çok savundunuz kuponda sorun olmaz diye.
çok yüklenme olunca çakallar baktılar zarar ettiler, kapatmışlar hesapları.

domain.com bana email ile verdikleri cevap:
Alıntı
Dear Customer,

Thank you for processing your recent domain registrations with us. We regret to inform you that that your order did not complete. Upon reviewing further, the coupon code "MLH2019" that was used with your purchase is not valid. We have canceled your purchase at this time. Please contact us if there any questions.

Regards,
Arman B.
özetle kupon geçersiz diyip palavra sıkmışlar. bende dedim ula kafası güzeller, madem kupon geçersiz niye kabul ettin? 2 doalrımı niye aldın? verin 2 dolarımı geri dedim.
aynı zamanda ICANN a da şikayet ettim.