nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden asla?

Sorduğum soru gayet açık. Bu videoları çocuğunuza izletirmisiniz nokta.

Siz youtube da çocuğunuza video izletiyormusunuz gibi algılayıp tüm nefretinizi buraya kustunuz. Bende youtube da bir çok videoyu tasvip etmiyorum. bende kızıyorum. bende engelliyorum. izin vermiyorum. sanki gönderdiğim videolar o videolarmış gibi çocukları kötü yollara sürüklüyormuşgibi yorum yapmanız hem benim için hem oğlum için ne kadar rencide edici. buna çok üzüldüm ki bir çocuk yetiştirmek onunla her saniye ilgilenmek ne kadar zor bir baba olarak bilmeniz gerekir
Buradaki yorumun sana değil güzel dostum. Ben genel olarak artık bu tür videolara karşıyım. 3-5 aile çıktı yok yankı yok prenses elif, bunları gören aileler çocukları ile bence artık yapmacık oyunlar oynuyorlar. Amaç para kazanmak gibi geliyor. Normalde bu kadar çocuğu ile ilgilenmeyen anne baba şimdi youtube için çocukları ile videolar çekiyolar.

Bu tür tüm videolara karşıyım.Sen doğru bir iş yapıyorsundur içeriğin kalitelidir sıkıntı yok. Senin video bittikten sonra karşısına çıkacak videolar yüzünden senin videonuda izletmem demek istedim.