Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zamandır böyle konulara yazıcam yazıcam sonra vazgeçiyorum. Youtube facebook vs.. çoluk çocuk videosu doldu. Şu çitos efemidir nedir ondan sonra.

Babasıyla kavga eden minik kız.
Annesine laf yetiştiren bebek.

Vs.. vs..

Çocuğunu youtube fenomeni yapmaya çalışan bir anne baba bence sorumsuz ebevynlerdir. İsteyen istediği tepkiyi gösterir umurumda değil. Benim düşüncem budur. Çocukları belli bir yaşa kadar teknolojiden uzak tutmak lazım. Gerçek eğitimine yönlendirin. Dönüp tarihimize bakarsak 15 yaşında çocuklar ilim irfan sahibi oluyordu 4-5 dil biliyolardı. Eee tabi o zaman tv telefon falan yoktu.

Neyse kolay geslin.
evet bu konuda bazı noktalarda size katılıyorum. bazı kanallar sürekli aynı içerikle milyon izleniyor. yok kardeşinin sütünü aldı kardeşi ağladı. annesi şuna çikolta vermedi neyapacağız gibi ancak bizim içerikleri izlemediğiniz belli.

oyun oynama puzzle yapma. arabalarla oynama. bunların kötü bi yanı yok. Herşeyin fazlası zarar. biz çekerken güzel zaman geçiriyoruz. en önemlisi bu benim için.