Öncelikle hayırlı olsun. Ev berekettir, hadisde geçiyor. Dolayısıyla he rhalukarda iyidir, istenmesinde de mahsur yoktur. Bununla birlikte masraflarınız bana bile dokundu. Neden o kadar masrafınız oldu bilmiyorum. Ben henüz geçtiğimiz ay ev aldım. Tapu masrafını pazarlıkla yarı yarıya bölüştük. Abonelikleri daha almadım üzerime, baskı yapan da yok. Evin kombisi yoksa ya da eskiyse değişeceği düşünülerek evin pazarlığı ona göre yapılır normalde, bunu ekstra saymamak lazım diye düşünüyorum. Gerçi o da 3-5bin liraya hallolur en çok. Nasıl bu kadar masrafınız oldu hayret ettim. Olsun, bunşar bitecek sonuçta. Kira ödememek güzel bir şey. Gerçi kira ödemekten de hiç dert yanmadım bu yaşa kadar, o da ayrı

Ev sahibi olmanın en güzel tarafı eve ihtiyacın olanı yapma özgürlüğün olması.
Tapu masrafı ortalama 10 bin civarı tuttu, karşı taraf maalesef elini suya sabuna dokundurmadı

Kombi vs. takılı değildi, mecbur ben aldım 5500 TL de kombi+Kablosuz Termostat tuttu. Abonelikler vs. güvence bedeli falan derken işte durum bu
Ev diğer satılanlardan daha uygun fiyata geldi, yani inşaat firması ile değil, inşaat firmasına iş yapan bir firmadan aldım ben evi. Adamın ihtiyacı olduğu için daha uygun fiyattan satıyordu. O nedenle diğer dairelerin fiyatını da bildiğim için, kombi vs. adamla pazarlığa giremedim