Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani gidişat çok harika diyemem ama 45 gün oldu ben başlayalı 5-6 aydan önce çok aman aman bir dönüş olmayacağını bilerek girdim bu işe. Ara ara "olmuyor herhalde, sevilmedi galiba" dediğim olmuyor değil Ama çocukla aktivite oluyor, çekerken çok eğleniyor. Belki o saatte tv izleyeceğim, pc başında takılacağım mesela ama çekim olunca ekstradan zaman geçirmiş oluyoruz. Şimdilik vakit buluyoruz ve keyifliyiz ilerde ne olur göreceğiz
Evet o konuda size katılıyorum. En azından ona daha fazla vakit ayırabiliyorsun ve zaman geçiriyorsun.

alisbilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süresi ve Zaman Diye Bi Kavram Yokki Açtımmı Ardı Ardına Açılıyor (elinden alamıyorsun Bende İnterneti Kesiyorum) Ben Yasakladım Hatta Youtubede email attım Bıktım Açıkcası Ne Görseler istiyorlar Alıyorsun Başka Video Görüyor Onu İstiyor Bu Sefer Taklitlerini Yapıyorlar ve bana göre bi yararıda yok yani sadece cocukların üzerinden gelir elde ediyorlar yapanlar
Hocam bi yerde haklısınız dediğim gibi herşeyin fazlası zarar. Mesela ben günde yarım saati geçirmiyorum. Renkleri ingilizce renkleri rakamları hatta çocuk şarkılarını kolayca ezberleyebiliyor. Ama bazı sayfalar var engelliyorum gerçekten.