Yanlış anlaşılmasın ama ben evde hayvan bakılmasına karşıyım. Doğal hayatlarından alınıp hapis hayatı yaşıyorlar. Dışarıya çıkmıyor, hava almıyor, diğer kedilerle bir araya gelmiyor, çiftleşemiyor, bir ağaca tırmanmıyor. Kendiniz olsanız 1 gün evde kaldığınızda sıkıntıdan patlayıp dışarıya atarsınız kendinizi. Birde o hayvanları düşünün. Onun yerine sokak hayvanlarına bir kap yemek, bir kap su koymak dah mantıklı.
Birde sürekli orada burada tüyleri oluyor. Kedisi olan bir eve gitmeyi o yüzden sevmiyorum. Kedileri severim ama evde görmek dahi istemiyorum. Hele bir hoca vardı üniversiteden tanıdığım arkadaşım. Resmen bir koltuk kedi tüyü ile doluydu. Adama ne yalvardım gel temizleyelim bir gün diye

Valla evi komple silip süpürecektim. Ayrıca her yerde tozdu. Eve de sokma şunu diyordum. Sonra kedi kayboldu

Adam neredeyse benden bilecekti. Pek de buluşamadık o ara. Aramıza soğukluk girdi. Sonra nasıl olduysa gelmiş. Bşr süre sonra aramız düzelmişti.