Yemin ederim aglattın beni hocam

Bende boşandım donuma kadar verdim. Yetmedi borca batırdılar sagolsun... Birde akraba olacaklar... Allahtan çocugum yoktu.
Şimdi 2 yılık evliyim iki ev verdiler arsa verdiler kocaman. Arabam herşeyim var şükür.
Hem senin yazını okudum agladım hem bir yaşında bir kızım var. Onun yokluğunu düşündüm tekrar agladım
Ah kardeşim ya.. Çok üzüldüm. Bir de sen de; sanırım bizim oralarda Halkalı da oturuyodun sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Komşuyuz bak.. Ben ilk zamanlar çok sinirleniyordum ne yapacağımı bilemiyordum.. Bir iki yanlarında bağırdım çağırdım çocuk daha el kadar o zamanlar korktu ağladı sustum ondan sonra hep.. sustukça insan daha fena oluyor şimdi dünden beri yazıyorum ya biraz daha iyi geldi.. Ben de ikinci evliliğimi yaptım eşim sağolsun bir dediğimi iki etmiyor hep yanımda.. Yani melek gibi bir insan.. Demek rabbim acıdı bana.. Ben bir şey istemiyorum ki ara sıra yanımda kalmak isterse gelsin, sarılıp uyuyayım.. Bak inan şaka değil götürüp bende gizli sünnet ettirmişler çocuğu.. Beynimden vurulmuşa döndüm.. Bunların yalancının flama taşıyanı en önden gideni.. Bunlara şeytan Franchise vermiş çekilmiş kenara.. Şimdi ne yapıyorsun dersen işte Nisan'ın ilk haftasına 3 hafta var şimdiki takvimle - yani görmeye - zaman yaklaşınca oyuncak alıyorum. Gidiyorum öpüyorum sarılıyorum elverdiğince beraber vakit geçirmeye çalışıyorum.. Yani bol foto çekip Google Fotolara atıyorum kendimce bir şeyler işte ne yapayım.. Sen tabi dua et yat kalk ilk eşinden çocuğun olmadı.. Yani yine bağlayalım; evlatlarımızın kıymetini bilelim, onları tartışma kar & zarar aracı yapmayalım.. Ben şu site mite işlerini bile çocuğuma ilerde cücük de olsa bir şey kalır mı diye yapıyorum.. Ama Allah büyüktür düşmez kalkmaz bir Allah.. Ben zamanı gelince onları tren gibi bağırtmasını bilirim ama mezhebim müsait değil - yine sen dediğime bakma.. Neticede oğlumun anasıdır.