hocam yazdiklarini okuyunca icime tas gibi oturtdu. allah ikinize de uzun omur versin. cocugu silah olarak kullananlara da akil fikir versin. insallah kavusursun cocuguna. en guzel zamanlarini ayri geciriyorsunuz. ve senin gibi oglunda ozluyordur. babasiz gecen bir cocuklujk icin ileride annesinden hesap soracaktir.
Allah razı olsun.. İnan daha yazamadıklarım var. O kadar özlüyorum ki.. Yani bir gece ayda bir yanımda kalsa sarılıp uyusam başka bir şey istemem.. İnşallah oğlum şöyle 8-9 yaşına gelince "bir baba figürü" daha belirgin olursa kafasında belki o zaman zaptedemeyecekleri bir hale gelir de beni arar.. Yani ben öyle olacağını ümit ediyorum. Arkadaşlarım da diyor ki seni soğuturlar.. Yani inşallah soğutmazlar.. Elimi açıp diyorum ki Allahım onların hainlikleri varsa benim de yanımda sen varsın.. Bazen de diyorum ki kamyon şöförü olduğunu düşün, Libya'da işçi olduğunu az gördüğünü düşün.. Avutuyorum işte kendim.. Sağolasınız tekrardan.
Yüce Yaratıcı tez zamanda evladınızla bir ömür boyu doya doya yaşamayı nasip etsin. Sabah sabah hikayeniz bir erkek babası olarak tüylerimi diken diken etti. İnanın ben akşam mesaimi bitirip evladıma sanki yıllardır görmemişim gibi koşarak gidiyorum. Sizin dumunuzu hayal bile demem. Umarım herşey sizin ve evladınızın gönlüne göre olur. Sabırlar dilerim.
Hocam inanın virgül eklemedim.. Yani neticede internet ortamı insan her şeyi hayalinde ekleyebilir uydurabilir. Lakin bu yazdıklarımı okuyan tüm arkadaşların uzaktan hissedebileceğini düşünüyorum.. Yani doğar içinize adam hırlı mı sahtekar mı.. Şimdi şöyle bir durum söz konusu; evliyiz o zamanlar, diyordum ki ya hiç değilse iftar için bir şeyler hazırla, Ekmek kızartsan kahvaltılık koysan yeter aramıyorum mükellef sofra.. Çocuğun doğumu sonrası ayrılma öncesi bu anlattığım hadise ve örnek.. dedi ki şurada eve yakın iftar çadırı var git oraya.. O dediği yer de İstinye'de Federasyon binasının önü.. Her ramazan oraya çadır kurulur.. Dedim ki ben gocunmam giderim hiç sorun değil.. İnan 4-5 gün ramazanda sıraya girdim yemek yedim eve geldim ki evimizde her şey vardı bin şükür.. Yani iyi bir yerde oturuyoruz neticede ikimiz de çalışıyoruz. Bu bahsettiğim insan maaşı, imkanları malları mülkleri olan bir insandı.. Yani buna benzer bana ve aileme o kadar çok şey yaptı ki.. Bütün bunlara rağmen dedim ki beni oğlumdan ayırma şurada halının üzerinde yatarım oğlumdan ayrılmak istemiyorum. Sonra insan diyor ki seni sevmeyen istemeyen bir insan. Bu olaylar ilerde çocuğu da etkileyecek.. Uzatmanın manası yok.. Sonra ayrıldık; ayda ilk pazar ve 3. pazar gidip gelmeye kamusal alan dediği AVM'de görmeye başladım.. Son son diyorum ama şunu da ekleyeyim. 1. ve 3. haftalar arasında 2 hafta var malum ama bazı aylarda bu süre 3 haftada bir oluyor.. Yani 3. haftada görüyorsun ya bir sonraki ilk hafta için araya süre giriyor.. dedim ki ben çocuğumu çok özlüyorum biz iki haftada bir görüşelim.. dedi ki mahkeme ne dediyse o.. Dünden beri bunları yazdığmdan beri asabım çok bozuk.. Yazınca da hatırlıyor ya insan.. Allahıma diyorum ki Allahım kaza bela verme benim evladıma hiç değilse bir gece yanında uyuyayım da öyle canımı al.. Tam o noktadayım şu an.. Güzel dilekleriniz için çok tşk ederim. Benim tek istediğim yani okuyan eden varsa belki kabul saatine denk gelir.. Bir dua.. Başka malda da mülkte de dünyalıkta da gözüm yok inanın..