Merhaba
Peşin ödemeli çalışıyorum. İmzamda ki konulardan referanslarımı inceleyebilirsiniz.
Sizin için uygunsa, yardımcı olabilirim.
kimsenin 10 20 lira için kaçacağını sanmıyorum zaten r10 da iken ama terminlerde sıkıntı yaşadım. dün geceden bu sabaha 6 kişi ile anlaştık detaylı anlattım , demo 1 makale gönderdiler. eksikleri istekleri söyledik ve başladık. Size de pm attım, örnek bir link verip demo yazı alabilirsek, istediğiiniz kadar sizle de çalışabiliriz
saygılar
Merhaba
Peşin ödemeli çalışıyorum. İmzamda ki konulardan referanslarımı inceleyebilirsiniz.
Sizin için uygunsa, yardımcı olabilirim.
ekleme*
arkadaş ile de anlaşılmıştır, gün belirlenmiştir. Linkler mail den iletilecektir. çok kişiyle çalışacağımız için detaylı ekliyorum buraya da karıştırmayalım.
alımlar devam ediyor. Konuyu okuduktan sonra sektör öğrenip yazıp yazamayacağınızı anlamanız için pm ile sorabilirsiniz.
mailler gelmeye basladı, yazarlarımız zamanında ilk postayı teslim etti sağolsunlar tek tek. incelediklerime dönüyorum, ek iş talep edenlere de kapımız açık pm atmaları kafi. dediğim gibi sitemizin 10 000 konusu var , gücüm yettiğince içerik ekleteceğim