Ben ev almaya nedense senelerdir sıcak bakmıyorum. Elinde birikimin vardır alırsın borca girmeden tamam bir şey diyemem. Elinde hiç bir şey olmayan adam gidiyor 200k kredi çekiyor ödüyor 450-500k hele bilmem kaç sene.

Senelerce o borcu ödeyeceğim diye ömründen ömür gidiyor, ailesi sefil oluyor, gezme yok tozma yok, sağlıklı beslenme yok, sonra ev borcu bitiyor hop 3 sene sonra vefat ediyor. Eee boşuna mıydı bunca çile bunca eziyet. Onlarca sene sırf ev alacağım diye yeme içme gezme ailen ile güzel anılar biriktirme herşeyden kıs. Sonra tadına varamadan ölümlü dünyadan göç git.

Kimse söylesem beni yanlış görüyor yada şaşırıyor. Ölümlü dünyada 200-250k bir ev alacağıma o 250k ile ailem ile dünyayı gezer hiç göremeyeceğim yerleri görürüm. Dünya olmasa da Türkiyeyi gezerim. Ailem ile anı biriktirir dünyanın en değerli hazinesi olan bana göre fotoğraf çektirir yaşadıklarımı ölümsüzleştiririm.

Oğluma kalsın , aman ben öldükten sonra mal bırakayım hesaplarına hiç girmiyorum bile. O kalanı oğulda yer , borcu kalmışsa bankada yer. Yiyecek biri bulunur sen senelerce kendini kısıp alırsın her şeyden mahrum olursun öldüğünle kalırsın hepsi boşuna bence.

Hayırlı olsun eviniz. Allah çok güzel günler geçirmenize izin verir nasip eder inş. o çatı altında.