Selamunaleyküm,
Arkadaşlar canlı tv izleme için script yazdıracağım burada önemli özellikleri yazayım, siz bana bu özelliklere göre özelden fiyat gönderirseniz teklifleri değerlendireceğim.

istediğim özellikler;
-Responsive tasarım ( görünüm açısından çok bir beklentim yok sadece ancak göze hitap edebilecek sayfa düzeni olan bir tasarım yeterli olacaktır)
-Kanalları herhangi bir API sisteminden çekebilme (URL girerek),
-SEO açısından kanal adı, kanal ile ilgili meta; başlık, etiket, açıklama girebilme,
-Kanal akışını text şeklinde yayının altına yazdırma (bu özelliği yapabilir miyiz bilmiyorum ama canlı yayın apisini alacağım adreste bu şekilde yayının altında kanal akışı var),
-Dil ve kategori seçeneği (Siteyi ülkelere bölüp mesele abcx.com/en /fr gibi o ülke kanalının sadece o dilde çıkması.),
-Ek olarak; script üzerinde ilerleyen zamanlarda değişiklik ve yeni özellikler ekleme yapabilabilecek şekilde esnek bir kodlama

şu anda aklıma gelenler bunlar. kabataslak bi fiyat belirleyip ince detayları sonradan da ayarlayabiliriz.
-------------------------------------------------
edit: forumdan @orcuntuna; arkadaşımız ile anlaştık. mesaj atan yorum yazan herkese teşekkür ederim.