Eygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ,

Bulunduğum bölgede 3 4 senedir sürekli gittiğim dönerci ortak olmak için bana teklifde bulundu.
Kişi ile bayağı samimiyiz herhangi bir kazıklanma durumu olabileceğini sanmıyorum hiç.

Şu şekilde bir anlaşma ön plana sürüyor.
Kişi benden herhangi bir ücret kendisi için talep etmiyor. İş yerini büyütmek için 150k civarında para gerekiyor bunu karşılamam gerekiyor ki müşteri sayısı artsın.
Günde 12 saat açık olan bir iş yeri, 6 saat benim 6 saat onun durması gerekiyor iş yerinde. Bu 6 saate sürekli durmam gerekmiyor ayrı bir odada yine web üzerinden işlerimi yapabileceğim.
Ortalama aylık karı 15k 20k civarında şuanda potansiyel olarak 30k 40k ya ulaşabilir.

Daha önceden herhangi bir tecrübem döner sektöründe yok bu nedenle adam bana ilk 2 3 ay işin püf noktalarını öğretecek.
Kişinin benden beklentisi sadece dükkanda durmam işleri kordine etmem. Zaten internet üzerindende işlerim olduğundan bu beni fazla bir şekilde sarsmayacaktır.

Kişinin amacı şuanda kendisinde bulunan yükü(her gün 12 saat başında durma) hafifletmek. Kişi 25 30 yıldır bu sektörde oldugundan dolayı artık kendisine vakit ayırmak istiyor.

Sizin düşünceniz nedir?
şu kriz ortamında sene sonuna kadar herhangi bir yere yatırım yapmak yerine dolarda kalmanı tavsiye ederim.