Enpara adına açılan tüm o konuların gerçeklik payına sahip olduğunu düşünmüyorum. Tamamen karalama kampanyası olarak algılıyorum. Enpara ve enpara şirketim olarak yüklü miktarlarda bakiyem mevcut. Sorunsuz kullanıyorum.
Maalesef ki karalama kampanyası değil, hesapta çok yüklü miktarda birikimim olmamasına rağmen bir numaradan arandım, tc kimlik numaram, adres bilgilerim vs. bana iletildi, bugüne kadar enpara hesabından aralıklı olarak sürekli benden kesinti olduğu ve iadesi için onayımı istediler, onaylamam için de, " SÖZDE " uyarı sesinden sonra mobil şifremi girmemi istediler, kendilerinden kurumsal numarayla aramalarını söyledim müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebili,rsiniz dediler. Enpara'dan gelen mail aşağıda ;
Enpara.com Çözüm Merkezimizden ilettiğiniz bildiriminiz IM23976790 numaralı kayıt ile bize ulaştı. Enpara.com da kayıtlı numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık.
Belirttiğiniz numarayı kontrol ettiğimizde QNB Finansbanka ya da Enpara.coma ait bir numara olmadığını görüyoruz. Çözüm Merkezimizin 0850 222 36 63 numaralı telefonu dışında farklı bir numaradan sizi Enpara.com adına aradığını söyleyen kişilere itibar etmemenizi, şifre bilgilerinizi Enpara.com hizmet kanalları dışında hiçbir şekilde kullanmamanızı önemle rica ederiz.
Bize her konuda her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi mizden ulaşabilirsiniz.