selamlar,
arkadaşlar konuyu size ileteceğim, sitemin url sini vereceğim. misal bmw diyelim, bmw konusu hakkında ingilizce yazılar ve resimler var. bu sitemdeki konuya uygun ek içerik istiyorum sizden.
misal orada bmw 1 serisini tanıtan yazı / bilgiler varsa, ister makalesini okuyarak, isterseniz de kafanızdan genel bilgileri harmanlayarak kaliteli bir dil ile içerik oluşturmanızı isteyeceğim.
Şartlar:
*benden eski olup olmaması önemli değil, makale teslim ettiği an, parasını alır . teslim edilmeden ödeme yaptıgım her işte, birilerinin nenesi öldü. (kusura bakmayın dilim hep yandı.)
*ikinci olarak konuyu pm ile bildireceğim.
*üçüncü olarak bir kişiye maksimum 40 linklik *makale işi verilecektir, onu bitirmeden yenisi için verilmeyecektir. Bu sayede hem iş kalitesini görmüş olacagım 20 sinden sonra, hemde tıkanmaların önüne geçeceğim. herkese yetecek kadar makalemiz mevcut.
*dördüncü olarak, her konuya 50 kelimelik içerikler istiyorum . 50 -60 da olabilir total de toplarsınız ödemeyi ona göre yaparız.
*link başı yani konu başı 50 * 60 kelimelik yazılar istiyorum. maksimum 40 linklik yani 40 konuluk makale istiyorum kişi başı. oda 2000 kelime eder.
*fiyatlandırma sabittir, 100 kelime 4 lira.
başka sorusu olan varsa pm atabilir. Konu araçlarla ilgilidir.detay için pm
ilk aşamada 5 kişiyle çalışacağız. sonrasında dönüşlere göre devam edeceğiz. pm lerinizi bekliyorum.