- Kardeşim ürün sayın artana kadar katagoriler altında kaçar ürün yazdığını gizle
- Analiz raporu daha kaliteli bir görüntü olsun amatör bir hava veriyor.
- Blog kısmında daha çok kendi ürünlerinle ilgili bilgiler vermeni tavsiye ederim.
- Ürün açıklamalarını biraz daha arttırabilirsin.
- Ürünlerine inandırıcı bir kaç yorum ekleyebilirsin.
Teşekkür ederim.
O zaman en kısa zamanda işyeriniz ile sitenizi birleştirin. Gönderdiğiniz ürünlere fatura ekleyin.
Ve sitenize de bunu ekleyin. Gıda önemlidir. Ben almam şahsen her siteden, kimsiniz nasıl ürettiniz belgeniz var mı?
Ürünlerin tanıtım sayfasına bakanlığın xxx sayılı belgesi ile üretilmiştir. alerjen uyarıları da ekleyebilirsiniz. artık insanlar buna da dikkat eder oldu çünkü çok zayıf varlıklar olduk alerjenlerimiz azdı.
Sitenin görseli kadar resmi olarak bu işi yaptığınızı, izinlerinizi gösterin insanlara. HEr köşe başı organik ürüncü oldu artık. merdivenaltı imajından çıkın belgelerine de sahipsiniz.
Çok teşekkür ederim. Aslında tarım bakanlığıyla konuştum bu konuyu. Küçük sitelere vergi konusunda vs göz yumuluyor ama büyüyünce kesinlikle geçin dediler. Haftada 1 satış anca yapıyorum inşallah şirketi kurup dediklerinizi yapıcam.